Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Ana Praznik Njena.si

Ne nasedajte lažnim novicam o Ani Praznik

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 26.11.2017 14:03:05

NEPRECENLJIVO! Našla sta se ta prava dva: TAKOLE sta prireditev motila Messijev malček in ... LUIS SUAREZ!? (video)

Če tega človek ne bi videl, ne bi mogel verjeti.

Lionel Messi je konec preteklega delovnega tedna prejel že svoj četrti zlati čevelj za najboljšega strelca, zdaj pa so v javnost prišli posnetki dogajanja na prireditvi, ki jih tiste glavne kamere niso pokazali. Namreč posnetki "motečih dejavnikov" med prireditvijo, ki je potekala na rdeči preprogi in na zelo visoki ravni. Voditelj prireditve in ugledni gostje se nikoli niso mogli povsem osredotočiti na sam dogodek, kajti v prvi vrsti med gledalci se je dogajalo marsikaj. 

Da bo staršema nagajal in da bo motil vse prisotne, se je odločil Messijev sinček Thiago, ki se nikakor ni mogel pomiriti. Kot kaže posnetek od strani, je ves čas skakal na stolu, se smejal in delal grimase, pri tem pa ga Messijeva žena, fantkova mama, nikakor ni uspela pomiriti. Vse lepo in prav, če ne bi krivec za dogajanje bila "odrasla" oseba, od katere bi človek pričakoval, da bo mirno sledila prirediti in dajala dober zgled otrokom.

Ko se kamera namreč odmakne, hitro postane jasno, kaj sta počela mali Thiago in "veliki" Suarez, pri čemer se mnogi šalijo, da sta se skupaj našla ta prava dva. No, po drugi strani pa je zadeva skrajno simpatična in kaže na odličen odnos Messijevega sinčka ter Messijevega soigralca. Če vam sijajnega posnetka ne prikaže spodaj, si ga lahko ogledate na tej povezavi.  

Značke: messi, suarez, thiago

Članki iz rubrike