900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 21.11.2017 17:07:22

NEPOZABNO DOŽIVETJE! Otroci so za en dan so prevzeli Barcelono (video)

Barcelona v znamenitem sloganu za sebe pravi, da je več kot klub. In če to pomeni, da svojo veličino kaže tudi na drugih področjih, ji je včeraj v popolnosti uspelo.

Včeraj je bil 20. november - svetovni dan otroka. Na naše najmlajše so na izviren način opozorili in se jim na nek način poklonili tudi pri katalonskem velikanu. Čeprav je nogomet industrija, ena najpomembnejših gospodarskih panog na svetu, in čeprav ga poganja trd profesionalizem, s seboj pa prinaša moč, slavo in denar, je v osnovi nogomet igra tudi za vse otroke tega sveta.

barcelona otroci


Barcelona je ta dan razveselila svoje najmlajše privržence. Gostila jih je v svojem vadbenem centru, tako da so navdušeni otroci trenirali z Lionelom Messijem, Luisom Suarezom, Andresom Iniesto, Gerardom Piquejem in ostalimi zvezdniki. Jasno, bili so navdušeni in razigrani, saj so bili v družbi svojih idolov.

Vendar to še ni bilo vse, v nadaljevanju dneva so bili otroci navzoči na sestanku z vodstvom kluba in soodločali o zelo pomembnih vprašanjih. Ko so razpravljali o vprašanju, kdo je najboljši nogometaš na svetu, so vsi odgovorili enako. Saj veste, kaj.

Značke: barcelona, messi, otroci

Članki iz rubrike