Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.11.2017 15:16:01
Deli članek:

Lionel Messi o življenju PO Barceloni: Oh, imam samo še ENO VELIKO željo, toda ...

Reuters

Četudi ima pred sabo še kar nekaj let aktivne nogometne kariere, Lionel Messi ve, da ta ne bo trajala in trajala in trajala ...

V nedavnem intervjuju je odlični Argentinec spregovoril z zadnji fazi svoje kariere. Še preden bo čez nekaj let kopačke obesil na klin, si Lionel Messi želi, da bi vsaj še enkrat v življenju zaigral za svoj prvi klub Newell's Old Boys, klub iz njegovega rojstnega Rosaria.
A, četudi si želi vrnitve k Newell's, bo želja 30-letnega nogometaša verjetno zelo težko uslišana.
"V načrtu imam še vedno, da bo še igral za Newell's. To so moje sanje, toda ne vem, kaj me čaka v prihodnosti. Veste, kaj vse se lahko zgodi," je dejal Leo.
"Bilo pa bi enostavno fantastično, tega si srčno želim. Upam, da bom sicer na zdajšnji ravni lahko igral še dolgo, toda še enkrat, zelo si želim igrati za Newell's, o tem sanjam odkar mladih nog, odkar sem od tam odšel," je še dodal Messi.

Seveda kar tako ne bo Messi oditi igrat za domači klub, saj si ta seveda ne more privoščiti plačila njegove odškodnine. Tako pa lahko ugibamo, da bo dres svojega matičnega kluba oblekel potem, ko se bo iztekla njegova zadnja profesionalna pogodba.