Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.11.2017 10:24:24
Deli članek:

Unai Emery NE SPI VEČ MIRNO! Vodstvo Paris Saint-Germaina že označilo trenerja EVROPSKEGA VELIKANA, ki ga želi videti na svoji klopi

Koliko časa bo Unai Emery še trener Paris Saint-Germaina?

So "govorice in so tudi govorice. In ko jo sproži ugledni Le Parisien, to odmeva. Sploh če poroča o dogajanju v Paris Saint-Germainu. In kot piše omenjeni časnik, Unai Emery, trener pariškega kluba, očitno ne spi več mirno. Saj ne, da je njegova služba že ogrožena, naj bi mu pa uprava PSG-ja že postavila pogoj: ali vsaj polfinale lige prvakov ali nasvidenje!

In to še ni vse. Hkrati naj bi bogati arabski lastniki francoskega velikana v svoji beležki že označili naslednjega trenerja, ki ga bodo poskušali pripeljati na park princev. In to res ni kdorkoli, to je kar - Antonio Conte! Slednji je bil v pretekli sezoni s Chealsejem angleški prvak, v zadnjem času pa mu ne gre ravno vse po načrtih, zato se že nekaj časa namiguje o njegovi prihodnosti. No, očitno bi se lahko v vse skupaj vmešali tudi Parižani, ki naj bi po poročanju Le Parisiena že vzpostavili stik s Contejevim zastopnikom.