Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.11.2017 19:00:45
Deli članek:

VELIKO RAZKRITJE Luisa Suareza: Povem vam, KAJ SVA Z MESSIJEM REKLA NEYMARJU, preden je odšel v PSG!

Profimedia

Barcelonin napadalni tercet Messi-Neymar-Suarez je bil strah in trepet vsake obrambe, toda poleti je naveza razpadla.

Brazilec je za rekordno odškodnino prestopil v PSG in poskrbel za razočaranje med navijači Blaugrane. Veliko se je govorilo o tem, zakaj se je Neymar odločil zapustiti Camp Nou, v javnosti pa prevladuje mnenje, da ni želel živeti v senci Lionela Messija.

Argentinec in Urugvajec sta si želela, da bi Neymar ostal v klubu, kar je Luis Suarez tudi potrdil v pogovoru za španski Sport. Prav tako je razkril, kaj sta z Messijem dejala Neymarju, ko se je odločal o selitvi v PSG. "Vprašal naju je za več kot nasvet, z Messijem sva poskušala narediti, kar bi bilo najbolje za klub," je začel razlagati Suarez in pristavil: "Nisva pa mu nikoli rekla, naj ne gre, ali da tam ne bo srečen. Rekla sva mu, da ne želiva, da gre. Toda smo veliki prijatelji in zato sva mu svetovala, naj naredi tisto, kar se mu zdi najbolje, saj je to povsem njegova odločitev. Je bil pa njegov odhod zelo boleč."

Samo tri mesece pozneje se že pojavljajo govorice, da se Neymar v Franciji ne počuti dobro. "Ven je prišlo, da obžaluje svoj odhod. Ni res. Ney je dovolj zrel, da bi jasno povedal, če bi bilo tako. Nikakor ne bi pustil, da bi o tem v njegovem imenu govorili drugi," je prepričan Suarez.

"Pogrešamo ga na igrišču, še posebej zato, ker je poseben. Odlično smo se zabavali, ves čas je skrbel za veselje in dobro vzdušje, zelo pomemben je bil za nas. Zdaj igra za drugo moštvo in ničesar mu ne zamerim. Ravno nasprotno. Skušal sem ga prepričati, da bi ostal, ker mislim, da je to najboljše okolje zanj, a on se je odločil drugače," je zaključil Urugvajec.