Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.11.2017 12:58:58
Deli članek:

MAŠČEVANJE ali KAJ DRUGEGA? Poglejte, kaj se je zgodilo z Neymarjevim dresom v Messijevi restavraciji

Profimedia

Ko je Lionel Messi odprl restarvarcijo "Bellavista del Jardin del Norte", je na steno enega ob drugega obesil tri drese - svojega, Suarezovega in Neymarjevega.

Ko je Brazilec zapustil Barcelono in odšel v PSG, je Messi njegov dres odstranil iz svoje restavracije, kar seveda ni ostalo neopaženo.


Restravracija se nahaja v katalonski prestolnici, na severu znane ulice La Rambla. Solastnika sta brat Rodrigo in sestra Maria Sol, projekt pa je ocenjen na 2,5 milijonov evrov. Jasno, ves denar je prispeval nogometaš. Koncept restravracije je zanimiv, saj je zaradi zidu - ogledala od zunaj nemogoče videti, kaj se dogaja v notranjosti.


Restavracija je nekaj posebnega tudi zaradi številne in predvsem raznolike ponudbe v njej. Pravzaprav gre za pravo malo mesto, v njej je kiosk s časopisi, trgovina, brivnica, bar, cerkev, vrt z rožami, fontana, mestni trg ... itd. Na fontani s pitno vodo piše Rosario, ki je Messijevo rojstno mesto.

Po celotni restavraciji je polno televizorjev, na katerih se prikazujejo nogometne tekme - najpomembnejše iz zgodovine katalonskega kluba. Ne manjkajo niti avtomati za igranje video igric, na steni pa so obešeni dresi s številkami 9, 10 in 11. No, nič več.


Dresa Neymarja z enajstko na hrbtu ni več na steni, ostala sta devetka in desetka. Privrženci obeh igralcev, Messija in Neymarja, so se seveda takoj oglasili na družbenih omrežjih. Messijevi pravijo, da bi moral na izpraznjenem mestu viseti dres Inieste, Brazilčevi pa namigujejo, da bi bilo najboljše, če bi Neymar odšel v Real in se na El Clasicu maščeval nekdanjemu soigralcu.

Kulinarična ponudba v restavraciji je iberijska, katalonska, v ponudbi so meso, sir, morska hrana, tapasi, vegetarijanske jedi, tudi eksotična hrana. Povprečna cena obroka je 14,5 evrov.