Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.11.2017 18:52:27
Deli članek:

POSNETEK in POL! Dejan Lovren je bil na tekmi Liverpoola in Maribora, njegova ŽENA pa se je doma po robu postavila VLOMILCEMA! (video)

Reuters

Za hrvaškim nogometašem, ki igra za Liverpool, Dejanom Lovrenom je res neverjeten mesec!

Dejan Lovren zadnje čase res nima sreče. Najprej so nogometaša Liverpoola okrivili za visok poraz proti Tottenhamu, prišlo je celo do tega, da so njemu in njegovi družini grozili s smrtjo, zato so se ga navijači usmilili in ga celo nominirali v konkurenco za Liverpoolovega igralca meseca v oktobru.

V sredo pa je hrvaški reprezentant doživel še en šok. Medtem, ko je Liverpool v ligi prvakov gostil Maribor, so namreč nepridipravi poskušali vlomiti v njegov dom (še prej pa so vlomili tudi v hišo njegovega soigralca Sadia Manea).

A pri Lovrenovih niso bili uspešni, za to pa je bila "kriva" kar njegova žena. Na splet je prišel namreč posnetek nadzorne kamere, ki prikazuje vlom - kako sta nepridiprava poskušala razbiti steklena vrata - in trenutek, ko se je prikazala Dejanova žena, zaradi katere pa sta lopova nemudoma opustila svojo akcijo in zbežala s prizorišča.