4_Isaac in Patricija_fb Odkrito.si

Isaac Palma ima strto srce

ante mahkota Svet24.si

Umrl je vrhunski slovenski alpinist, mož Marjane ...

angel Petisvet.si

Vaš smetnjak naj odnesejo angeli

Ivan Mikec Svet24.si

Ivan je gorečo blazino porinil ženi Ani v naročje

aneta in tia Svet24.si

Aneta se je ob bolnem otroku čisto zlomila

gaja_decembra_matic_gabriel_01 Najstnica.si

Mlada slovenska pevka spet navdušila

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

Indira pokazala neverjetno spremembo

nu
nu
0 29.10.2017 11:11:31

To je moralo zaboleti! Iker Casillas Cristianu Ronaldu "pokvaril" javljanje v živo: Na Portugalskem ...

Cristiano Ronaldo se je v soboto javil v živo vsem svojim oboževalcem, med mnogimi oboževalci pa se mu je oglasil tudi nekdanji soigralec Iker Casillas.

Iker Casillas in Cristiano Ronaldo sta pri Realu kar nekaj let uspešno sodelovala, poleti leta 2015 pa se je legendarni španski vratar podal novim izzivom naproti in okrepil vrste Porta. Španec je tam hitro osvojil srca navijačev portugalskega velikana, kljub temu, da v novem okolju ni osvojil še nobene lovorike.

Zdaj poteka že tretja sezona, odkar je Casillas zapustil Španijo, vseeno pa je z nekdanjimi soigralci ostal v dobrih odnosih. Tokrat si je na šaljiv način privoščil Ronalda, ki se je v soboto svojim oboževalcem prek družabnega omrežja javljal v živo. Med tistimi, ki so se oglasili med neposrednim prenosom slavnega portugalskega nogometaša, je bil tudi Casillas. Legendarni Španec pa ni bil prav nič prizanesljiv in se pošalil na račun nekdanjega soigralca.

"Na Portugalskem me imajo raje kot tebe," se je glasilo kratko sporočilo Casillasa, a Ronaldo je šalo razumel in se zgolj na široko nasmejal.

Značke: casillas, ronaldo

Članki iz rubrike