Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2017 17:44:05
Deli članek:

Talentirani škotski mladenič se mora na trening voziti neverjetnih 500 KILOMETROV! Podrobnosti so naravnost osupljive (foto)

vszi

Koliko ste vi pripravljeni storiti, da vam uspe v športu? Tale mladenič vas bo presenetil.

Matthew Davidson šteje 10 let in živi sanje vsakega mladega nogometaša. No, po precej drugačni poti. Fant se mora namreč na treninge voziti kar z letalom in pri tem opraviti 500 kilometrov dolgo pot v eno smer iz otoka Barra v Glasgow, kjer igra za drugoligaški klub Greenock Morton. 

Fant je sila talentiran in zabija kot po tekočem traku za svoje moštvo, toda klub tako njemu kot družini zaradi finančnih težav ne more pomagati drugače, kot da najame letalsko družbo, ki 10-letnika dvakrat na teden pripelje na trening in nato še na tekmo. 

vszi

Na otoku Barra mora to letalo pristati kar na plaži, kjer pobere potnike. Ross Gourdie je dejal, da gre za izjemno talentiranega mladeniča, ki ima vse, da uspe v nogometu. Vprašanje je le, kako dolgo lahko zdrži tak ritem nastopanja za Greenock. 

Vsa pohvala mladeniču in družini, da v tem zdržijo, vsekakor pa upamo, da bo v takšnem slogu nadaljeval in se prebil še višje. 

vszi