Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2017 10:49:27
Deli članek:

SEZULO VAS BO! Mladi navijač je med tekmo premier lige našel 5 funtov, vrnil KLUBU in želel, da z njimi storijo nekaj KRALJEVSKEGA!

Reuters

Nogometne navdušence na otoku je povsem navdušila poteza majhnega navijača Huddersfielda, katerega član je tudi Jon Gorenc Stanković, ki je na klub naslovil genialno pismo.

Mladi Adam je veliki navijač kluba, katerega član je tudi slovenski obrambni nogometaš, ki trenutno okreva po strganih križnih vezi, in tudi redni obiskovalec tekem angleškega prvenstva. Ni zamudil niti zadnje tekme, ko je Huddersfield z 2:1 premagal Manchester United. 

Med to tekmo je na stadionu našel bankovec za 5 funtov. "Našel sem bankovec za 5 funtov na stadionu in ga dal očetu, ker so me naučili, da ne smem obdržati tistega, kar ni moje. A lahko prosim teh pet funtov podarite Aaronu Mooyju, ki je na tej tekmi odigral res dobro in tudi zadel? Bankovec vam prilagam v kuverti," je še dodal Adam in se zahvalil vodstvu kluba. Mladi navijač je izjemnim pismom takoj postal prava uspešnica na Otoku.