Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.10.2017 07:39:41
Deli članek:

Ni Neymarja? NI PANIKE! Brazilec pustil na cedilu PSG, toda slednji je imel Cavanija: Kakšna OSUPLJIVA MOJSTROVINA Urugvajca! (video)

REUTERS

Včeraj sta se pomerila Marseille in PSG, derbi je bil vroč, da bi težko bil bolj.

Nedolgo tega sta se sporekla zaradi enajstmetrovke, zdaj dileme ni bilo. Neymar je že pred tem pustil na cedilu svoj klub, ob zaostanku z 1:2 je tik pred koncem derbija z Marseillom prejel drugi rumeni karton in moral predčasno v garderobo. Toda Paris Saint-Germain je imel na srečo navijačev pariškega kluba kljub temu v ognju vroče železo. EDISONA CAVANIJA. Na Velodromu so domači že slavili zmago, ko so si gostje priigrali prosti strel z okrog 18 metrov. Da bi verjetno ustrelil Neymar, če bi bil še na igrišču, ni nemogoče, tako pa dilem ni bilo.

Odgovornost je prevzel izjemni golgeter iz Urugvaja in svojo nalogo opravil tako, da bi jo težko težje. To je bil eden boljših prostih strelov v zadnjem času, Cavani je namreč po žogi udaril in zelo silovito in izjemno natančno. Najprej jo je poslal v prečko, od slednje se je odbila za hrbet povsem nemočnega vratarja Marseilla. In derbi se je končal z 2:2. Ni Neymarja? Ni panike! Dokler je Cavani ...