podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 20.10.2017 16:15:11

Antonio Conte pod pritiskom, njegovi igralci SO IZMUČENI

Reuters
Pri aktualnem angleškem prvaku Chelseaju preživljajo težke trenutke.

Za modrimi je niz treh tekem brez zmage, zaporednima prvenstvenima porazoma z Manchester Cityjem in Crystal Palaceom (to so bile sploh njegove prve točke v sezoni) je sledil še remi v ligi prvakov z Romo.

Iz Anglije prihajajo informacije, da je trener Antonio Conte igralcem zaradi tega namenil kazensko delo. Fantje naj bi bili nezadovoljni nad Italijanovimi metodami in so zaradi napornega dela izmučeni.


Ampak trener Conte je namigovanja medijev zanikal: "Nič ne vem o tem." Jutri bodo Londončani v prvenstvu gostili Watford, kar bo njihova tretja tekma v sedmih dneh. "Ko imaš tako natrpan urnik, je nemogoče delati na taktiki in telesni vzdržljivosti. Mislim, da posvečamo manj pozornosti podrobnostim."

Chelsea zadnji dve leti nikoli ni izgubil treh zaporednih prvenstvenih tekem. Malokdo verjame, da se bo to jutri zgodilo, čeprav je Watford odlično startal v prvenstvo in ga najdemo celo na četrtem mestu. Torej tik pred Chelseajem, pred katerim ima dve točki prednosti.

Na vprašanje, ali zaradi zadnjih rezultatov čuti pritisk, pa je Conte odvrnil: "Vsak trener mora čutiti pritisk. Ko grem domov, sem vesel, ker vem, da sem v vsakem trenutku dal celega sebe v svojo službo, torej dal sem vse za ta klub, navijače in moje igralce. Toda vsi zelo dobro veste, da se v nogometu lahko zgodi marsikaj."

Članki iz rubrike