Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
0 20.10.2017 08:53:35

ŠOKANTNE scene BREZ PRIMERE! Navijač Evertona napadel in mlatil vratarja Lyona ... in to z MAJHNIM OTROKOM v naročju! (video)

Reuters
Moral bi biti spektakel v ligi Europa, ena od najzanimivejših in najboljših tekem četrtkovega večera, vse skupaj pa se je končalo tako, kot se ne bi smelo!

Anglija, kot zibelka nogometa velikokrat poudarja, kako je uspela v zadnjih desetletjih izkoreniniti huliganizem s stadionov, a četrtkove scene jim ne morejo biti v ponos. 

V 64. minuti tekme med Lyonom in Evertonom je najprej prišlo do prerivanja med nogometaši obeh ekip, saj je kapetan Ashley Williams udaril vratarja Lyona Anthonyja Lopesa v predel trebuha. Nogometaši francoske ekipe so povsem znoreli po nešportni potezi kapetana Evertona, prišlo je do prerivanja, kakršna na nogometnih zelenicah vidimo vsak konec tedna. Toda tu se je vse skupaj šele začelo.

Navijač angleške ekipe se je namreč odločil, da bo priskočil na pomoč svojim ljubljencem, prebil se je do srboritih nogometašev in začel s pestmi mahati proti vratarju Lopesu in ostalim nogometašem Evertona. A to v zgodbi še ni bilo najhujše, z eno roko je namreč udarjal nogometaše, v drugi pa je imel povsem majhnega otroka! Da, prav ste prebrali. Najprej so mu skušali nogometaši vrniti, a ko so zagledali nedolžnega fantka, se niso odzvali. 

navijac everton

Značke: everton, lyon, liga-europa

Članki iz rubrike