profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 16.10.2017 17:00:34

Kontroverzni Joey Barton je spet v formi, zdaj se je spravil na Pepa Guardiolo

Profimedia
Minuli konec tedna je v premier ligi Manchaster City kar s 7:2 odpravil Stoke in tudi na takšen zastrašujoč način napovedal kandidaturo za naslov angleškega prvaka.

Trener Pep Guardiola je svojim največjim tekmecem poslal jasno sporočilo, pred sezono je za osvežitev ekipe zapravil veliko arabsko-kitajskega denarja, v uvodnih osmih krogih pa ima po odličnih predstavah svojih varovancev na računu sedem zmag in remi ter gol razliko +25.


Čeprav je veliko takšnih, ki so nad katalonskim strategom navdušeni, na drugi strani nekateri vanj tudi dvomijo. Takšen je tudi kontroverzni angleški nogometaš Joey Barton, ki je trenutno brez kluba. Pravzaprav prestaja kazen angleške nogometne zveze, ker je med letom 2006 in 2016 redno izpolnjeval stavniške lističe, kar je nogometašem prepovedano. FA mu je 18-mesečno prepoved udejstvovanja v nogometu zmanjšala za nekaj mesecev, tako se mu bo po novem iztekla junija prihodnje leto.

Medtem pa 35-letni Barton v svojem slogu komentira, v glavnem na družbenih omrežjih. Po zadnji visoki zmagi Manchestra Cityja je navudšil svoje sledilce: "Guardiola morda velja za najboljšega trenerja na svetu, ampak dajte mu v roke ekipo Burnleyja in njegov proračun, pa bomo videli. Ne bo več rezultatov, kot je 7:2. Ne zatiskajte si oči."

Članki iz rubrike