profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
5 13.10.2017 08:40:44

NORA ZGODBA! Ne boste mogli verjeti, s čim se na treninge vozi in kje živi nogometaš, ki bo v soboto 'čuvaj' nesramno bogatega Ronalda! (foto)

Nogomet vsekakor piše neverjetne zgodbe, ena od njih je vsekakor zgodba branilca Getafeja, Djeneja, ki bo ta konec tedna zadolžen za to, da na zelenici pazi na Cristiana Ronalda.

V svetu, kjer nogometaši skorajda tekmujejo v tem, kdo ima bolj luksuzne vile, kdo se bo na trening pripeljal z boljšim in novejšim avtomobilom, so posamezniki, kot je branilec Getafeja, prava redkost.

V soboto bo Djene ob gostovanju madridskega Reala v obrambi čuval Cristiana Ronalda, ki ima verjetno najdražje avtomobile v garaži, njegov 'čuvaj' pa ... No, to je povsem drugačna zgodba. Gre za nogometaša iz Toga, ki se je v Španiji prvič dokazal, ko je leta 2014 okrepil Alcorcon in tam igral dve leti. Že takrat je sanjal o tem, da bi nekoč zaigral v najmočnejšem španskem prvenstvu, toda njegova prva in edina želja je, da bi poskrbel za svojo družino. Odpovedal se je vsem luksuznim dobrinam, živel je v majhni garsonjeri, a vedno poudaril: "To je vse, kar potrebujem, večino denarja, ki ga zaslužim, pošljem družini. Želim jih finančno preskrbeti in jim pomagati po najboljših močeh." 

djene suarez

Zadnjo sezono je preživel v Belgiji, natančneje pri ekipi Sint-Truidense, poleti pa je lahko končno zaigral v španski eliti za Getafe. Njegova plača vsekakor ni tako zelo majhna, da si ne bi mogel privoščiti velikega stanovanja in dobrega avtomobila, a Djene ostaja skromen mladenič, ki želi v prvi vrsti pomagati družini. Še več, na treninge in tekme se vozi z javnim prevozom: dan po tekmi z Barcelono, na kateri je v obrambi pazil na Luisa Suareza, so ga navijači namreč opazili na železniški postaji. 

djene

Značke: getafe, ronaldo, djene

Članki iz rubrike