Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.10.2017 13:42:52
Deli članek:

Hoče ga Real, hoče ga Barca, on pa se je znašel v NOČNI MORI in z ZDRAVSTVENIMI težavami brez primere! (video)

Profimedia

Mladi nemški reprezentant z neverjetno diagnozo.

Prejšnji teden so na posnetki na spletu še enkrat dokazali, da so turški navijači najglasnejši in najbolj "nori" na svetu in da res znajo naredili sijajno ozračje. Tako je bilo tudi prejšnji teden na tekmi lige prvakov med Bešiktašem in Leipzigom, vendar pa vsem hrupno navijanje ni bilo všeč. Še zdaleč ne. Razlog pa tudi ni nedolžen.

Timo  Werner, eden najbolj perspektivnih mladih nemških nogometašev, je moral zaradi vsega "šundra" na zgoraj omenjeni tekmi zapustiti igro že v 32. minuti in si ob tem pokrival ušesa, ki si jih je zaradi tega že v naprej zaščitil s čepki, ki pa mu niso pomagali.

Leipzig je brez ključnega igralca proti turškemu prvaku izgubil z 0:2, a po tednu dni je postalo jasno, da Nemci niso samo izgubili točk, temveč tudi nekaj veliko bolj pomembnega.

Timo Werner je prejšnjo sezono z 21 goli Leipzig povedel do drugega mesta bundeslige, to je 21-letniku odprlo tudi vrata do nemške reprezentance, kjer je v svojih prvih osmih nastopih kar šestkrat zatresel mrežo! Zaradi teh statistik naj bi mladeniča v svojih vrstah rada videla tako Real kot Barcelona, toda povsem lahko se zgodi, da bo moral Timo kariero celo končati.

Zdravniki so namreč odkrili, zakaj ga je hrup v Turčiji motil v taki meri, da ga ni zdržal. Moti ga, ker ima velike težave s cirkulacijo in dihanjem.
Pretekli teden je tako izpustil tekmo s Kölnom, prav tako se ni pridružil nemški reprezentanci, ki jo čakata kvalifikacijski tekmi za SP proti Severni Irski in Azerbajdžanu.

Werner zdaj čaka, da se zdravniki odločijo, kakšno terapijo bo prestal zaradi svojih težav. Nemški mediji sicer poročajo, da je sicer njegovo stanje zelo resno in da je njegova kariera profesionalnega nogometaša pod vprašajem.