Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.10.2017 09:51:47
Deli članek:

Mojstri mešetarjenja: PSG skoval PEKLENSKI načrt, da bi tako kot Barcelona imel sanjski trojček MSN!

Reuters

Če kje, potem so pri francoskem PSG-ju mojstri poslovanja in prestopov.

Od trenutka, ko je prvi mož Uefe Aleksander Čeferin javno zagrozil, da klube, ki ne bodo upoštevali finančnega fair Playa temu primerno kaznoval, v PSG-ju na vse možne načine skušajo pretentati pravila.

Tako so najdražjega najstnika na svetu Kyliana Mbappeja dobili kot posojenega nogometaša, tudi naslednjega na seznamu želja pa so izbrali tako, da ne bodo posegali v finančni fair play. Zelo močno si želijo namreč zagotoviti Alexisa Sancheza, ki bo poleti prost igralec in bi ga lahko Parižani dobili zastonj. Za to mu celo ponujajo nekakšen bonus več kot desetih milijonov evrov. Bi pa hkrati prodali 'jabolko spora' Edinsona Cavanija in tako ubili dve muhi na en mah. Še več, tako kot je imela Barcelona svoj sanjski trojček MSN - Messi, Suarez, Neymar, bi ga imel tudi PSG - Mbappe,Sanchez, Neymar . 

Veliko bo odvisno od Arsenala oziroma njihovih načrtov. Če bodo, kot je napovedal Arsene Wenger, Alexisa res zadržali do konca pogodbe in da spustili zastonj, potem bo PSG zadel v polno. Morda pa si bo Francoz vendarle premislil in Čilenca januarja prodal. Tretja možnost, da bi Alexis podaljšal pogodbo in ostal, se zdi v tem trenutku še najmanj verjetna.