Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

horoskop Svet24.si

Različni astrološki znaki, različne poti do ...

1689255087-fgetyuwws-27-1689254999369 Necenzurirano

Pod Janšo je bil urednik na RTV, zdaj bi šel na ...

pavser vilfan nikolic brozovic Reporter.si

Popoln kaos na RTV: član uprave Franci Pavšer ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

masterchef-finale-2024 Njena.si

Zaključek šova MasterChef: 'Naj zmaga najboljši!'

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
6 02.10.2017 11:36:16

Neymarjev oče z RAZKRITJEM: Prava resnica o tem, zakaj je Neymar zapustil Barco! Želite vedeti tudi, kaj se dogaja s Cavanijem?

Očitno se prah po Neymarjevem rekordnem prestopu iz Barcelone v PSG še ne bo tako zelo hitro polegel, prvič je na dolgo in široko o njem spregovoril tudi njegov oče.

Čeprav je od zgodovinskega in rekordnega prestopa brazilskega zvezdnika preteklo že kar nekaj vode in je Neymar postal ljubljenec občinstva v Parizu, pa še vedno odmevajo okoliščine njegovega prestopa. 

Katalonski mediji so za Neymarjev odhod obtožili njegovega očeta in hkrati tudi agenta, češ, da je to storil v prvi vrsti zaradi svojega deleža pri prestopu. Ki še zdaleč ni bil majhen. Neymar starejši je zdaj prvič na dolgo in široko spregovoril o dogajanju to poletje, čeprav mnoge s svojim nastopom na francoski televiziji ni prepričal. "Presenetila me je njegova odločitev, da se preseli v Pariz. Ponudbo PSG-je je imel že sezono prej, toda takrat se nismo uspeli dogovoriti. V tej sezoni je bilo zelo zanimivo. Jaz sem bil tisti, ki je vse do zadnjega dvomil. Moje mnenje je bilo, da bi mu bilo veliko lažje ostati v varnem zavetju, toda Neymar je želel tvegati," je povedal oče in razkril, da so ga želeli v Barceloni prepričati o tem, da bi ostal, a neuspešno. "V PSG je prestopil, da bi osvojil ligo prvakov, ima pet let časa, da mu to uspe. Če pa bi želel osvojiti zlato žogo, pa bi ostal v Barceloni," je še dodal oče. Nazadnje se je dotaknil tudi spora med sinom in Edinsonom Cavanijem: "Mislim, da je ta zgodba malo napihnjena, vse je v najlepšem redu."

Značke: neymar, psg, barcelona

Članki iz rubrike