Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.09.2017 14:06:40
Deli članek:

NESPOŠTLJIVI Montella 'UBIL' Ancelottija: Res ga spoštujem, zato je lahko moj …

Reuters

Vse odkar je Carlo Ancelotti ostal brez službe v Münchnu, je le malo takih, ki ga že v bližnji prihodnosti ne vidijo na klopi Milana.

Tam zaenkrat sedi Vincenzo Montella, ki pa se mu po medlem začetku sezone stolček že pošteno trese. Proti Rijeki so mi njegovi možje službo rešili tik pred koncem, ko so si prek Cutroneja priigrali zmago s 3:2, a vsak naslednji spodrsljaj bi lahko bil za šestouvrščeno moštvo italijanskega prvenstva usoden.

Italijanski novinarji so Montello po zmagi nad Rijeko zato pobarali glede Carla Ancelottija, kar je trenerja Milana kar precej vrglo iz tira. S svojim odgovorom je Italijane namreč šokiral. »Ancelottija res spoštujem, bil je prvi trener, ki sem ga obiskal, ko sem začel svojo trenersko kariero. Spomnim se, da me je nato, ko je bil pri Chelseaju, vprašal, če bi bil njegov pomočnik. Zdaj lahko namesto tega on postane moj pomočnik pri Milanu, če to želi,« je z odgovorom presenetil Montella.

Glede na to, da je Ancelotti eden uspešnejših in tudi najbolj priljubljenih trenerjev Milana sploh, so Montelline besede naletele na oster odziv. Zvenijo namreč zelo podcenjevalno, da o pomanjkanju spoštovanja sploh ne govorimo.