Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.09.2017 12:21:56
Deli članek:

Rad bi zapustil Barcelono, a mu klub tega NE PUSTI!

Reuters

Pri Barceloni v zadnjih prestopnih rokih niso imeli pretirane sreče.

Med drugim je lansko poletje na stadion Camp Nou prišel tudi Paco Alcacer, za katerega so Katalonci Valencii odšteli kar 30 milijonov evrov in z njim podpisali petletno pogodbo. Toda napadalec se v novem okolju ni znašel in za zdaj ni pustil vidnejšega pečata. Sicer je lani zabil osem golov v vseh tekmovanjih, vendar je bila njegova minutaža veliko manjša od želene.

Na začetku te sezone je zbral samo 122 igralnih minut, v polno še ni meril, zato je njegova želja po odhodu povsem razumljiva. Oditi si želi že v januarskem prestopnem roku, vendar v klubu o tem nočejo niti slišati. Čeprav se zdi drugače, odgovorni pravijo, da nanj resno računajo, in sicer kot na pomembno rezervno opcijo, zato Alcacer pred poletjem zagotovo ne bo odšel nikamor.

Na igralca to verjetno ne bo dobro vplivalo, saj ni skrivnost, da se je zanj resno ogrel Inter. Razočaran pa je tudi zaradi tega, da se njegova minutaža ni zvišala niti po poškodbi Ousmaneja Dembeleja, trener Ernesto Valverde bolj zaupa Gerardu Deulofeuju, Denisu Suarezu in Aleixu Vidalu. Zato ni nič čudnega, da Alcacerju njegov trenutni položaj nikakor ne diši. Še več, zelo mu smrdi.

Reuters