Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.09.2017 14:18:26
Deli članek:

MANUEL NEUER razkril VELIKO SKRIVNOST: Skrival jo je devet let!

V Bayernu močno pogrešajo svojega prvega vratarja Manuela Neuerja, ki je zaradi poškodbe stopala že pet mesecev na stranskem tiru.

Enaintridesetletnik velja za enega najboljših čuvajev mreže na svetu, na igrišče pa naj bi se vrnil šele januarja, torej devet mesecev po poškodbi. To je staknil v aprilskem obračunu z madridskim Realom.

Zanimivo je, da je zadnji zlom koščice v stopalu že tretja tovrstna poškodba Manuela Neuerja. Zdaj pa je razkril skrivnost, ki jo je skrival devet let. Ko je bil še član Schalkeja, so mu zdravniki po podobnih težavah v desno stopalo vstavili kovinsko ploščico.

Ko je poškodbo pozdravil, se je odločil zavrniti poseg, s katerim bi mu vsadek odstranili. Neuer je takrat preprosto dejal, da bo do konca kariere stvari pustil kot so. "Že leta 2008 sem imel podobno poškodbo in takrat so mi v nogo vstavili kovinsko ploščico, ki je še vedno tam. S tem nikoli nisem imel težav in se z njo v nogi odlično počutim. Moje prepričanje je tako, da bi med kariero rad stvari pusti take kot so, tudi v izogib temu, da bi bil še kdaj odsoten dlje časa."