Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 23.09.2017 10:49:23

Carlo Ancelotti na klopi Bayerna tarča ostrih kritik: Je za težave Bavarcev krivo PIVO?!

vszi
Italijanski nogometni trener Carlo Ancelotti je bil tarča kritik po remiju Bayerna proti Wolfsburgu na domači Allianz Areni v Münchnu na uvodni tekmi 6. kroga nemškega prvenstva. Bavarci so na lestvici ostal drugi za Borussio Dortmund. Nekateri mediji so zapisali, da je Ancelotti izgubil nadzor nad slačilnico nemških prvakov.

Bayern je vodil z 2:0 po zadetkih Roberta Lewandowskega z enajstmetrovke (33. minuta) in Arjena Robbna (43.), za drugi remi na drugi tekmi novega trenerja Wolfsburga Martina Schmidta pa sta bila uspešna Maximilian Arnold iz prostega strela (56.) in Daniel Didavi (83.)


Wolfsburg je proti Bayernu dobil prvo točko po šestih porazih. Toda po prvem polčasu ni kazalo, da se bo tekma končala z delitvijo točk in nekateri so namigovali, da so domači v drugem polčasu že malo počivali, da bodo imeli dovolj moči za sobotni tradicionalni obisk Oktoberfesta. Tako je Ancelotti po tekmi dobil vprašanje, če bo omejil količino popitega piva, pa je le zamahnil z roko.

"Lahko popijejo, kar želijo. Nisem njihov oče ali brat, sem trener. Nisem zadovoljen z igro in rezultatom, vendar je jutri nov dan," je dejal Ancelotti ki ga v sredo čaka že nov težak obračun v ligi prvakov, ko bodo Bavarci v Parizu igrali proti ekipi PSG. Delo italijanskega trenerja so v zadnjem času poleg nekdanjih legend kluba javno kritizirali tudi sedanje zvezde Robert Lewandowski, Thomas Müller in Franck Ribery.

Značke: nogomet, nemčija

Članki iz rubrike