callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

matjaz kek Ekipa24.si

Kaj je želel povedati Matjaž Kek? Selektor z ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

nu
nu
15 09.09.2017 15:39:07

GROZLJIVO! Naravnost BRUTALEN start nogometaša Liverpoola na vratarja Cityja (foto in video)

Reuters
Grozljivi prizori na derbiju angleškega prvenstva, ki jih je s svojim nespretnim startom povzročil nogometaš Liverpoola.

Bil je to start za zapor kot radi rečemo. Malo je manjkalo in snel bi mu glavo z vratu. Bilo je v sodnikovem podaljšku derbija angleškega prvenstva, ko sta igralec Liverpoola Sadio Mane in vratar Manchester Cityja Ederson krenila na žogo, prvi z nogo, drugi z glavo, kdo jo je bolj skupil pa najbrž ni potrebno pisati. Sicer pa tudi v tem primeru slike in video povedo več kot tisoč besed.

Sadio Mane, ki je bil sicer na začetku sezone v odlični formi in je prejel nagrado za igralca meseca, bo zdaj nekaj tekem na hladnem. Koliko? Kolikor bo, bo za ene premalo, za druge preveč, velja pa v njegovo obrambo vsekakor omeniti, da je bil prav on najbolj šokiran ob prizorih in da je šlo za udarec v žaru borbe, oči je imel namreč vseskozi na žogi.



Za oba je bilo seveda v tistem trenutku konec srečanja. Mane je videl rdeče, nesrečnega Edersona pa so na nosilih odnesli z zelenice in ga nemudoma prepeljali v bolnišnico.

Grozljivo, le upamo, da bo s 24-letnim Brazilcem vse OK. City je v nadaljevanju povsem nadigral goste ter z dvema zadetkoma Gabriela Jesusa in Leroyja Saneja ter enemu Sergia Aguera slavil z visokih 5:0. Aguero je s tem golom, 123., postal najučinkovitejši nebritanski nogometaš v zgodovini Premier lige, na vrhu je zamenjal Dwighta Yorka. A vse to je ostalo v globoki senci dogodka ob koncu prvega polčasa.

Galerija

Članki iz rubrike