Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Ana Praznik Njena.si

Ne nasedajte lažnim novicam o Ani Praznik

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
1 07.09.2017 20:31:37

NORIŠNICA! Costa noče iz Brazilije, Chelsea pa se je spravil na njegov ... AVTOMOBIL! In to KAKO!

Telenovela je dobila najbolj neverjetno poglavje, ki spominja na spore najbolj skreganih zakoncev.

Diego Costa ne popušča. Chelsea mu je dal jasno vedeti, da nanj ne računa, on pa ni želel nikamor razen v Atletico, ki pa to poletje ni smel kupovati igralcev. Obstajali so sicer scenariji, ki bi lahko privedli do kompromisa, a je odnos med londonskim klubom in španskim reprezentantom brazilskega rodu za kaj takega preprosto preslab. Tako se je iztekel prestopni rok, med sprtima stranema pa se nadaljuje klasična hladna vojna. 

Costa se sploh ni vrnil s počitnic v Braziliji, Chelsea ga je že nekajkrat finančno kaznoval, toda seveda je napadalcu, ki je v karieri zaslužil že ogromno za trganje od plače, ki mu po pogodbi še vedno pripada, precej vseeno. No, vprašanje pa je, koliko mu bo vseeno, ko bo izvedel, kaj so predstavniki kluba zdaj storili z njegovim ... avtomobilom. Da, prav ste prebrali, avtomobilom. Če bi se Costa vrnil, bi seveda končal na treningih rezervne ekipe, tako pa je tam končal luksuzni avto.

Da, ponovno ste prav prebrali. Costa ga je ob odhodu na letališče pustil parkiranega na svojem parkirnem mestu v centru za trening. Chelsea pa je preprosto poklical vlečno službo in jeklenega lepotca dal prestaviti na precej manj ugledno parkirišče, namenjeno za mlajše člane rezervne ekipe. Pa ne samo to, Costovo mesto na parkirišču za zvezdnike so po hitrem postopku dodelili enemu od novincev v klubu.

Značke: costa, chelsea, atletico

Članki iz rubrike