Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.09.2017 08:04:53
Deli članek:

Chelseajeva nočna mora se nadaljuje: Premislil si je kar med ZDRAVNIŠKIM PREGLEDOM!

Reuters

Če lahko kateri izmed največjih klubov svoje udejstvovanje na prestopni tržnici označi za obupno, je to Chelsea.

Ti so sicer pripeljali zelo dobre nogometaše in ob tem zapravili precej skoraj 200 milijonov evrov, a so obenem ostali brez številnih nogometašev, ki so bili njihove prve tarče. Tudi na zadnji dan prestopnega roka.

Bolela jih je izguba Fernanda Llorenteja, ki je v zadnjem trenutku modri del Londona zamenjal za belega in pristal pri Tottenhamu, še bolj pa jih je vse skupaj presenetilo, ko si je kar med zdravniškim pregledom dobesedno premislil Ross Barkley, ki bi moral modro barvo Evertona zamenjati za tisto Chelseajevo. 

A se to naposled ni zgobilo, čeprav je bil prestop vreden 40 milijonov evrov sklenjen tako s strani klubov kot igralca. Za vse skupaj naj bi bila kriva igralčeva neodločnost in rahla poškodba, sam pa je dejal, da se želi o svoji prihodnosti odločiti januarja. Morda pa je na vrata potrkala mamljivejša ponudba, ob kateri ni bilo dovolj časa za spremembo okolja? 

Sicer se je v zadnjih urah Chelseaju priključil še Danny Drinkwater iz Leicestra, s čimer so poletje modri zaključili z nakupi. Okrepili so jih Alvaro Morata, Antonio Rüdiger, Timoue Bakayoko, Davide Zapacosta in prej omenjeni nekdanji vezist Leicestra.