Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.08.2017 09:18:23
Deli članek:

PANIKA v Barceloni! Bo Messi sploh podaljšal?! Argentinec je postavil pogoj, zaradi katerega klub TREPETA

Reuters

Se nam obeta drama epskih razsežnosti v katalonski prestolnici?

Komaj so se navijači Barcelone navadili na življenje brez Neymarja, pa so v katalonski prestolnici sledili novi, še večji pretresi. Še pred tedni so bili namreč v klubu prepričani, da bo Lionel Messi, takoj, ko se bo vrnil z medenih tednov, vzel v roke novo pogodbo in podaljšal svojo zvestobo.

Še več, Barcelona je podaljšanje do leta 2021 že obelodanila, a hkrati dodala, da manjka še igralčev podpis. Morala bi biti formalnost, a očitno še zdaleč ni tako. Messi namreč še vedno ni podpisal tistega lista papirja, v Barceloni pa je iz dneva v dan večja nervoza.

Še posebej, ker so se pojavila namigovanja o tem, da bi lahko Argentinec zapustil Španijo in se preselil v Anglijo, natančneje k Manchester Cityju. nič čudnega torej, da je v Barceloni zavladala velika panika, čeprav vodilni v klubu vsak navzven delujejo zelo mirno in prepričani o tem, da bo Messi podpisal v naslednjih dneh. 

Toda ne še tako zelo kmalu. Po poročanju katalonskih medijev, bo vodstvo kluba še zelo trepetalo. Odločil naj bi se namreč, da bo počakal do konca prestopnega roka in videl, kakšna bo dokončna sestava ekipe. Nobena skrivnost ni namreč, da je z Neymarjevim odhodom nastala velika vrzel in da je Messi precej nezadovoljen.