Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.08.2017 16:11:24
Deli članek:

CAR! Trener Tottenhama izvedel, da se poroči prodajalec vstopnic. Kar je naredil, je navdušilo vse!

Mauricio Pochettino je postal zvezdnik angleških medijev, potem ko je naredil nekaj zares sijajnega.

Argentinski strokovnjak je bolj kot ne po naključju izvedel, da se približuje najsrečnejši dan zapriseženega navijača Tottenhama, tudi lastnika sezonske vstopnice, sicer pa vestnega in zvestega prodajalca vstopnic na enem od okenc stadiona White Hart Lane. Vse prej kot spektakularna služba, vse prej kot dobro plačana, a še kako pomembna za uspešno delovanje velikega kluba. In ker se Pochettino tega dobro zaveda, hkrati pa je tudi poznal mladeničevo zagrizenost, je šel v akcijo. 

Neposredno na poroko gospodiča z imenom Russel Winborn je poslal pismo, ki ga je spisal na uraden Tottenhamov dopisni papir. "Draga Emma in Russel. Piše vama, da bi vama čestital ob tej posebni priložnosti," je zapisal in tako v svojem imenu kot v imenu vseh v klubu zaželel vse najboljše, vse najlepše. Zaključil pa je v slogu, ki zadevi daje dodatno vrednost, zelo oseben pečat. "Zapomnita si; v življenju, tako kot v nogometu, ti lahko timsko delo prinese sijajen rezultat.

Pochettino se je seveda tudi lastnoročno podpisal, pismo je postalo velika uspešnica, v originalu pa si ga lahko ogledate spodaj.