Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.08.2017 16:24:56
Deli članek:

Kaj pa TOLE? Messi je odigral NORO vlogo ob Neymarjevem odhodu. Njegove tedanje besede in obljuba Brazilcu vam bodo vzele sapo!

vszi

Marsikdo si ni bil na jasnem, kaj si o vsem skupaj misli Lionel Messi in kakšna je bila njegova vloga.

Katalonski športni dnevnik Sport je razkril nekaj izjemnega. Namreč dogajanje na osi med Neymarjem in Lionelom Messijem v dneh, v katerih se je odločalo o tem, kakšna bo usoda brazilskega zvezdnika. Sport je razkril, kako je na vse skupaj gledal argentinski super zvezdnik, pa tudi kakšne so bile njegove besede, ko sta se nazadnje pogovarjala z Brazilcem in ko mu je namenil še zadnje besede pred poznejšim odhodom v Francijo. 

Zdaj ni več dvoma, Messi je na vsak način želel, da bi Neymar ostal, in je naredil vse za to, da bi Brazilca prepričal, naj nadaljujeta skupaj. Večkrat ga je klical, ga skušal odvrniti od PSG-ja posebej fascinanten pa je njun zadnji pogovor, v katerem mu je obljubil nekaj neverjetnega. Kot piše Sport, mu je zelo jasno dal vedeti, da lahko z njim najlažje pride do tistega, kar si očitno želi najbolj od vsega. do zlate žoge.

"Povej mi, kaj hočeš? Kaj hočeš dobiti v Parizu, česar nimaš tukaj? Hočeš zlato žogo. Verjemi mi, z mano jo boš osvojil lažje kot brez mene. Jaz bom poskrbel za to, da boš dobil zlato žogo," je dejal Argentinec in Brazilcu pojasnil, da bo na igrišču igral zanj in da mu bo to najbolj pomagalo na poti do tako zelo želenega individualnega priznanja. Besede so se Neymarja menda dotaknile, a ga na koncu niso premaknile, tako da si ni premislil.