Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.08.2017 14:08:26
Deli članek:

Zvezdnik Manchestra Cityja preživel noč s tole prostitutko, naslednje jutro pa se skregal za ceno! (foto)

Reuters

Raheem Sterling, ki na teden zasluži 200 tisoč evrov, si je v Los Angelesu, sredi turneje s svojim klubom, privoščil razvratno noč, to pa sploh še ni bilo vse.

Dvaindvajsetletni nogometaš je preko esemes sporočil vzpostavil stik s 30-letnim dekletom na poziv, ki naj bi bila videti kot dvojnica Kim Kardashian. Zanjo mu je povedal prijatelj v Veliki Britaniji in mu tudi priskrbel njeno telefonsko številko.

Potem ko sta se oba strinjala, da bi se tiste noči dobila, se je odšel Sterling zabavat v enega od striptiz klubov, prej omenjenemu dekletu pa je dejal, da jo bo čakal v njegovem hotelu Ritz Carlton ob pol petih zjutraj.

"V sporočilu je napisal številko sobe, ki sploh ne obstaja. In zamujal je, zato sem že skoraj odšla, ko se je vendarle pojavil. Potem sva šla v njegovo sobo," je po dogodku razlagala prostitutka in nadaljevala: "Soba je bila majhna, kovčki so bili razmetani vse naokoli. Raheem je prišel pijan in smrdel je po alkoholu. Ni se želel pogovarjati, bil je celo nesramen. Naredila sem prvi korak in začelo se je."

Tridesetletno dekle na poziv, ki je preživelo noč z zvezdnikom Manchestra Cityja.


Po seksu sta se še prepirala okoli plačila in zatem zaspala. Zjutraj je dekle zahtevalo dogovorjen znesek - 3400 evrov, on pa je dejal, da je to preveč denarja in da je pripravljen plačati le polovico - torej 1700 evrov. Zatem je nogometaš odšel, češ da mora do bankomata. "Rekel je, da mora kupiti oblačila za zabavo ob bazenu, potem pa gre kar tja. Denar mi je nameraval pustiti v kuverti na recepciji hotela," je razlagalo dekle na poziv.

Vendar Sterling ni pustil denarja na recepciji, zato mu je poslala sporočilo. On pa je odgovoril: "Včeraj sem bil zelo pijan. Na denar sem pozabil." In potem spet ona: "Rabim denar. In prosim, plačaj 3400 evrov, kot sva se dogovorila." Sterling pa: "Rekel sem ti 1700 evrov." In spet ona: "Nisem se strinjala s polovično ceno, pa še pustil si me čakati."


Naposled je eden od članov osebja Manchestra Cityja v imenu Sterlinga prinesel kuverto z denarjem (polovičnim zneskom) in jo pustil na recepciji. Ko je prostitutka prevzela denar, je še enkrat poslala sporočilu nogometašu: "Želela sem več." Potem pa ga je očrnila v angleškim medijih: "Nisem vesela, ker mi je plačal le polovico od tistega, kar sva se dogovorila. Lahko rečem, da je pravi stiskač, da je škrt. Še vedno mi pošilja sporočila in mi pojasnuje, da je bil pijan, vendar res ne želim imeti nič več z njim."