Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

pavser vilfan nikolic brozovic Reporter.si

Popoln kaos na RTV: član uprave Franci Pavšer ...

andraz sporar slovenija anglija Ekipa24.si

Presrečni Šporar je razkril, s katerim ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
11 06.08.2017 01:12:17

Hoče 26 milijonov za zvestobo Barceloni? Dani Alves je razkril nekaj, kar iz Neymarja dela PREVARANTA!

Veliko je bilo govora o tem, kdaj se je Neymar odločil, da bo zapustil Barcelono in odšel k PSG-ju. No, zdaj ne more biti več dvoma.

Veliko je bilo govora o 1. avgustu. Neymar trdi, da se prej ni spogledoval s PSG-jem in da mu pripada dodatek v višini 26 milijonov evrov, ker je bil Barci lojalen do s pogodbo določenega datuma. Barcelona pa ob tem pravi, da v pogodbi piše, da za veljavnost člena Neymar ne bi smel kazati nobenih znakov želje po odhodu. In da jih je kazal.

Vsak vsaj približno nevtralen bi se pri tem verjetno strinjal z Barco, kajti o Neymarjevem prestopu se je z vseh naslovov veliko govorilo že kar nekaj dni pred 1. avgustom. No, potem pa je prišel Dani Alves, prav tako novinec v vrstah PSG-ja, in povedal nekaj, s čimer je rojaka in prijatelja kar pošteno "zaklal".

Alves je znan po tem, da govori brez razmišljanja in marsikdaj sebe ali koga drugega spravi v težave. Tokrat je vsekakor Neymarja. "Ali sem ga jaz prepričal, naj pride v PSG?" je odgovarjal na vprašanja novinarjev po današnji prvi tekmi PSG-ja v novi sezoni. "Nikakor ne. On je prepričal mene," je dejal.

"Bil sem že praktično dogovorjen z Manchester Cityjem, potem ko sem zapustil Juventus. Toda Neymar mi je rekel, naj grem rajši k PSG-ju. Prepričeval me je in me prepričal. Zdaj vidite, zakaj," je dejal, pri čemer velja vedeti, da se je Alves za PSG nenadoma odločil že pred 10. julijem in zanj podpisal 12. julija.

Toliko o Neymarjevi lojalnosti, toliko o začetku spogledovanja s PSG-jem 1. avgusta.  

Značke: neymar, alves, psg

Članki iz rubrike