sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

nu
nu
33 15.07.2017 22:09:25

Milan se ne misli zaustaviti: Rdeče-črni z mamljivo ponudbo Bayernu za njihovega zvezdnika!

Profimedia
Italijanski velikan Milan se želi že v tej sezoni vrniti na pota stare slave! Do zdaj so za okrepitve porabili že 210 milijonov evrov, a tu se še ne mislijo ustaviti!

Poročali smo že, da se Milan želi okrepiti tudi s fantastičnim napadalcem Torina Andreo Belottija, toda odlični italijanski reprezentant ni edini, ki ga želijo v svoje vrste zvabiti rdeče-črni. Milan, ki je do zdaj v prestopnem roku kupil že Bonuccija (42 milijonov evrov), Biglio (17 milijonov evrov), Contija (24 milijonov evrov), Calhanogluja (22 milijonov evrov), Andreja Silvo (38 milijonov evrov), Borinija (6 milijonov evrov), Rodrigueza (15 milijonov evrov), Kessieja (28 milijonov evrov) in Musacchia (18 milijonov evrov), želi svoje vrste okrepiti še z zvezdnikom Bayerna!


Renato Sanches je k bavarskemu velikanu prišel kot eden izmed največjih svetovnih talentov, toda v Münchnu se v prvi sezoni ni izkazal, igral je bolj malo. To dejstvo želijo izkoristiti rdeče-črni in odličnega Portugalca speljati Bavarcem. Pri tem so prepričani, da jim bo pomagal tudi trener Bayerna Carlo Ancelotti, ki je najlepše dneve svoje igralske in tudi trenerske kariere seveda preživel prav pri Milanu.

Milančani so bojda na Bayernov naslov poslali tudi že prvo ponudbo. Ta se glasi: 7,5 milijonov evrov za dveletno posodo in 30. junija 2019 obvezen odkup za 40 milijonov evrov! Videli bomo, ali bo ta ponudba zadovoljila Münchenčane, nekaj pa je že jasno: Milan se vrača!

Članki iz rubrike