Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
13.07.2017 10:00:45
Deli članek:

Tako zelo je počilo v slačilnici Juventusa: Zvezdnik zahteva, da ga pustijo k velikemu rivalu

Reuters

Ali bo eden od nepogrešljivih članov Juventusa že letos zapustil Torino?

Madridski Real je ob koncu lanske sezone Juventusu iz rok izpulil tako želenega trojčka naslovov, saj so Madridčani slavili v finalu lige prvakov. V tednih po tej tekmi so se v javnosti pojavili namigi, da naj bi v slačilnici v Cardiffu dokončno počilo med stebrom obrambe Leonardom Bonuccijem in trenerjem Massimilianom Allegrijem, zdaj pa so se očitno izkazale za resnične.

Agent italijanskega nogometaša je sporočil, da so usmerili vse moči v selitev Bonuccija iz Torina, tega pa niso zanikali niti pri Juventusu, ki je na to temo sporočil, da ne mislijo trmasto zadrževati igralca, ki si ne želi biti del ekipe. Vsekakor gre za igralca, ki bo na trgu pritegnil precej pozornosti, kljub temu, da iz njegovega tabora o naslednji možni destinaciji molčijo, pa so se pojavili namigi, da se zanj najbolj zanima Milan.

Rdeče-črni so v letošnjem prestopnem roku zapravili že kup milijonov, takšna okrepitev pa bi jim kakopak prišla še kako prav. Vprašanje je le, če bodo lahko odšteli še dodatnih 45 milijonov evrov, kolikor naj bi za Bonuccija zahteval Juventus, zaradi česar naj bi Milan del odškodnine pokril z Alessiem Romagnolijem in Mattio De Scigliem, ki bi tako odšla v nasprotno smer.