Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.07.2017 11:21:59
Deli članek:

SAGA KONČANA, izbira pa nepričakovana. Ali pač ne?

Reuters

To bo brez dvoma eden izmed prestopov poletja, veliki nogometni zvezdnik zapušča Santiago Bernabeu in Španijo.

Že dolgo se govori, da naj bil James Rodriguez zapustil vrste madridskega Reala, po prihodu Marcosa Llorenteja in še posebej Ceballosa so govorice postale le še glasnejše. In zdaj naj bi govorice (do)končno meso postale, petindvajsetletni Kolumbijec naj bi bil pred vrati münchenskega Bayerna.

Za napadalca, ki se v zadnji sezoni ni ravno naigral, naj bi se poleg Bavarcev zanimal tudi Chelsea, pri Realu pa so po poročanju španskih medijev ceno nastavili na 75 milijonov evrov in v tem pogledu, podobno kot v primeru Alvara Morate, niso pripravljeni prav veliko popustiti.

Vprašanje je, ali so pregovorno varčni Bavarci pripravljeni tako globoko seči v žep, pri tem pa ne gre zanemariti, da je imel James najboljšo sezono na Santiago Bernabeu prav v sezoni, ko je na klopi Reala sedel Carlo Ancelotti, ki je danes seveda trener Bayerna.

Slednji je bil sicer blizu tega, da v svoje vrste zvabi Alexisa Sancheza, a po zapletih z nogometaševim zastopnikom je prestop na čakanju oziroma je padel v vodo. James pa je zdaj kot neke vrste rezervni načrt nemškega velikana.