Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.07.2017 08:08:25
Deli članek:

Interjevih 57 milijonov za Vidala: Prepričal Bayern, prestop zavrnil zvezdnik. Razlog? Ne boste verjeli!

Reuters

V želji z okrepitvami slediti ambicioznemu mestnemu tekmecu so milanski črno-modri povlekli drzno potezo. A se z njo močno opekli.

Kot poročajo najbolje obveščeni čilski in italijanski mediji, je Artudo Vidal, ki je na počitnicah v svoji domovini, dobil priložnost okrepiti Inter. Ta je Bayernu za prestop čilskega vezista ponudil kar 57 milijonov evrov in Bavarci, pri katerih Čilenec ni več nepogrešljiv, bi sili za to vsoto svojega zvezdnika pripravljeni prodati. Toda ko je Inter naredil drugi korak in prek zastopnika stopil v stik z nogometašem, se je zapletlo. Močno se je zapletlo. 

Vidal je prestopu iz Bayerna načeloma naklonjen, in že ko je slišal, da je nekdo pripravljen plačati tako odškodnino ter mu ponuditi pripadajočo plačo, se je želel pogovarjati. A tako je izvedel, da gre za Inter, pogovorov ni želel nadaljevati. Kot pravijo ljudje v krogih povsem blizu njemu, je dejal, da nikoli ne bi privolil v tak prestop, in sicer iz spoštovanja do Juventusa, za katerega je zelo uspešno igral pred prestopom k Bayernu. 

No, če je res, je pred njim treba sneti klobuk, saj tako častnih potez v današnjem nogometu ni več veliko. Po drugi strani pa nekateri pravijo, da je Vidal zgolj izkoristil ta izgovor, da bi na lep način zavrnil klub, v katerega projekt ne verjame. Morali se boste odločiti sami.