Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
05.07.2017 13:26:30
Deli članek:

BRUTALNO: Ni verjel, da bo Terry res prišel, za "kazen" pa si je moral... (foto)

Guy Higgins je velik navijač Aston Ville, pa tudi mož beseda, za ljubljeni klub nobena žrtev ni prevelika, za ljubljeni klub je pripravljen storiti marsikaj. Marsikaj.

Fanatičen navijač Aston Ville je ženo spoznal na enem izmed treningov, njuna poroka je potekala v klubskih barvah, na medene mesece pa nista šla, saj bi morala izpustiti preveč tekem ljubljenega kluba. In zdaj je prišel še en dokaz o njegovi neizmerni pripadnosti klubu iz Birminghama.

Bilo je pred tedni, ko so začele krožiti govorice, da bi se legenda Chelseaja John Terry lahko pridružil Aston Villi. "Če JT podpiše za Villo, si bom njegovo ime vtetoviral na rit," je zapisal na twitterju, ob tem pa pristavil "neverhappenin". Ne bo se zgodilo. A se je.

Terry bo kariero res nadaljeval/sklenil prav v vrstah Aston Ville, številni navijači padlega angleškega velikana pa so Higginsa seveda nemudoma opozorili na izrečene besede. In ker obljuba dela dolg...

In ker obljuba dela dolg, Higgins pa je mož beseda, se danes na njegovi zadnjici bohoti napis: John Terry Kapetan Vodja Villan, ob tem pa je spodaj dodal še kratico SOTC, ki se nanaša na mestnega tekmeca Birmingham city. Shit on the City. Prevod verjamemo, da ni potreben.

Najbrž se bo v bodoče raje ugriznil v jezik. Kot je navsezadnje pod sliko najnovejše tetovaže zapisal tudi sam: "Če nas bodo nekoč v bodoče povezovali z Messijem, bom raje držal jezik za zobmi."