Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.07.2017 14:37:27
Deli članek:

Pogovorila sta se! Ronaldo je Perezu povedal vse: O davkih, Realu in prihodnosti v Madridu pravi, da ...

Cristiano Ronaldo se je po izbruhu davčnega škandala zavil v medijski molk, po koncu pokala konfederacij pa je očitno odprl dušo in razkril, kaj si misli o vsem skupaj.

Tako vsaj poroča španski El Confidencial, ki se opira na besede Florentina Pereza. Ta naj bi zaupnemu viru španskega časopisa dejal, kaj mu je povedal 32-letni Portugalec.

"Nikoli nisem dejal, da bom zapustil Madrid," je najprej z bombo udaril, nato pa nadaljeval.

"Povedal sem soigralcem na večerji, da z mojim primerom niso ravnali pravilno, da sem užaloščen in ranjen. Naredili so me za kriminalca, kot bi me lovili, čeprav sem vedno sledil navodilom svojih finančnih zastopnikov in svetovalcev tako v Angliji kot v Španiji."

In pogovor je bil še daljši.

"Nikoli nisem zanikal zapisanega ali prebranega, saj se te igre z mediji ne grem. Ko enkrat zanikaš, si potem vedno v začaranem krogu, ko moraš zanikati vse. Toda če se oglasiš, si lahko znova v težavah, saj lahko ljudje vse skupaj interpretirajo drugače. Če si tiho, si potem kar kriv. Nikoli nisem zanikal, četudi je šlo za barbarske in nepravične izjave glede mene, moje družine."

Dotaknil pa se je tudi tega, da si s tem želi zgolj izboljšanje pogojev sodelovanja z Realom. "Kdorkoli misli, da bi šel do predsednika in to storil, da bi dobil višjo pogodbo zaradi davčnih težav, me ne pozna. Ne operiram na tak način," je še menda dejal Cristiano Ronaldo, ki se je prvič oglasil glede težav z davkarijo in glede morebitnega odhoda iz Reala. Zdaj pa si lahko mislite svoje.