Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.06.2017 15:52:51
Deli članek:

Najbolj grozljivo sporočilo! Tako bo letošnji veliki finale lige prvakov postal velikanska tragedija ...

Življenje je pogosto prečudovito. Včasih pa tako kruto, da je to komajda mogoče verjeti.

Erika Pioletti, 38-letnica iz mesteca v bližini Torina, je želela odpotovati v Cardiff in si tam v živo ogledati veliki finale lige prvakov med Juventusom in Realom. Ko veliki navijači Juventusa to ni uspelo, pa je izbrala najboljšo mogočo tolažilno nagrado: ogled prenosa na velikem ekranu v središču Torina. S prijatelji se je odpravila na ta dogodek, tragično dejstvo pa se glasi, da se nikoli več ne bo odpravila nikamor. 

Erika je sicer še živa, toda od dneva finala leži v komi in zadnji pregledi so pokazali, da se iz nje ne bo nikoli prebudila. Poškodba možganov je prehuda, možnosti izboljšanja nikakršne, napoved pa najbolj zlovešča. Pravzaprav takega sporočila, kot so ga danes poslali zdravniki iz torinske bolnišnice, nismo prebrali še nikoli. "Zadnji pregledi so pokazali, da je škoda na možganih nepopravljiva. Upanje je nično. Prognoza je najslabša, pričakujemo lahko le to, da bo pacientka v zelo kratkem času preminila," so zapisali.

Finale bo s tem postal res velika tragedija, razlog zanjo pa seveda stampedo, ki ga je med veliki razočaranjem ob zaostanku Juventusa sprožila prisotna množica. Hudo poškodovani sta bili dve osebi, 7-letnik se je iz kome zbudil, 38-letnica pa bo na žalost bitko za življenje izgubila. In nogomet se kar naenkrat sploh ne zdi pomemben ...