Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.06.2017 09:00:53
Deli članek:

PSG še naprej želi Jana Oblaka, toda zaradi kazni Atleticu se zdi, da bodo Parižani pozornost raje usmerili v najbolj vročega vratarja ta hip

Profimedia

Jan Oblak je še naprej želja PSG-ja, toda ...

Potem ko so Parižani v pretekli sezoni naslov prvaka Francije predali Monacu, se je uprava Paris Saint Germaina odločila, da bo še dodatno odvezala mošnjo z denarjem in na park princev pripeljala še nekaj zvezdnikov svetovnega nogometa. PSG se želi okrepiti tudi v golu, prva želja za novega vratarja pa še naprej ostaja Jan Oblak. Toda vodilni možje bogatega francoskega kluba se zavedajo, da bo dobiti Slovenca skorajda misija nemogoče. Zakaj? Preprosto: Atletico ne želi prodati nikogar od svojih najboljših, saj zaradi kazni Uefe ne more kupovati novih nogometašev.

Foot Mercato tako piše, da so zaradi omenjenega razloga pri Paris Saint Germainu pozornost že preusmerili drugam. In to kar v Milano, kjer domuje najbolj vroči vratar ta hip. Gianluigi Donnarumma je prihodnost svetovnega nogometa, čeprav se na Siru Siru trudijo, da bi z mladeničem podpisali novo pogodbo, pa do tega še ni prišlo. Še dodatno bi jim lahko načrte prečrtali prav Parižani, ki so za 18-letnika menda pripravljeni plačati več kot 40 milijonov evrov.

Profimedia