Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.06.2017 17:16:02
Deli članek:

Cristiano, kralj! Deček na igrišču prekinil tekmo, Ronaldo pa z reakcijo osupnil svet! (video in foto)

Lahko mu rečete marsikaj, toda že velikokrat ste mu morali priznati, da ima srce na pravem mestu. Tudi tokrat mu boste morali.

Bile so zadnje minute obračuna Latvije in Portugalske. Gostje, evropski prvaki, so vodili 3:0 z dvema zadetkoma in asistenco Cristiana Ronalda, ki je ponovno dokazal, da tudi po najbolj naporni sezoni z veseljem da vse za svojo reprezentanco. že iz tega bi se lahko marsikdo marsikaj naučil, še bolj pa iz dogodka, ki je resnično navdušil nogometni svet. Iz dogajanja po tem, ko je v teh zadnjih minutah prišlo do prekinitve obračuna. 

Varnostnikom je ušel deček, ki je želel na vsak način do svojega idola. Do Ronalda. Ko mu je to uspelo, pa je od Portugalca dobil najlepši, najboljši mogoč odziv. Veliki zvezdnik ga je objel, z njim na hitro pokramljal, ga pobožal in si celo privoščil gesto, ki ogreje vsako srce še tako zagrizenega navijača Barcelone. Fantku je snel kapo, jo obrnil in mu jo na glavo vrnil tako, obrnjeno. Kul, bi rekli mladostniki, verjetno tudi Ronaldov sin podobnih let. 

In to še ni bilo vse. Ko je prišel varnostnik, mu je Ronaldo naročil, naj najprej počaka, da sta se z dečkom fotografirala. Nato pa je naročil, naj dečka z igrišča odpelje tako, kot se z otroki pač dela. Ne glede na to, da je naredil nekaj, česar ne bi smel narediti, je fantek dobil odnos, kot se spodobi in kot je edino prav. Za šolo in lekcije bo čas kdaj drugič, spodnji posnetek dogajanjapa bo zagotovo navdušil tudi vas.