Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.06.2017 17:33:24
Deli članek:

Škandal v Španiji: Oblakov soigralec in nogometaš, za katerega sta v vojni Real in Barcelona, obtožen spolnega napada

Reuters

Hud škandal pretresa Španijo ...

V tej sezoni je bil eden najboljših branilcev v la ligi, zanj sta se stepla Real  Madrid in Barcelona, zdaj pa se je znašel v velikih težavah. Govorimo o Theu Hernandezu, 19-letnemu levemu bočnemu branilcu Atletica iz Madrida, ki je v tej sezoni s statusom posojenega nogometaša rdeče-belih blestel pri Alavesu

Hernandez, ki bo poleti skorajda zagotovo zapustil Atletico in odšel v enega izmed dveh največjih klubov iz la lige (bliže je Barceloni), je obtožen spolnega napada. Zgodilo naj bi se v nočnem klubu Olivia Valere v Marbelli, kjer naj bi Hernandez spolno napadel 20-letno mladenko, ki je vse skupaj prijavila policiji. 

Mladi branilec sicer vse skupaj zanika, policija pa sumi, da mladenka ni bila popolnoma odkrita, saj naj bi bilo v njeni zgodbi preveč kontradiktornosti. Po njenem pričanju sta s Theom prijatelja, ki sta se skupaj zabavala v diskoteki in pila, nato pa jo je Hernandez povabil v svoj avtomobil. Skupaj sta sedla na zadnje sedeže, se poljubljala in imela tudi spolni odnos, a ga je potem bojda dekle prosilo, naj odneha, nogometaš pa ni želel. Zato naj bi prišlo do nekajminutnega boja med obema, potem pa naj bi Hernandez nadaljeval s spolnim napadom. Kasneje naj bi nogometaš dekle tudi porinil, tako da je padla na pločnik in si poškodovala koleni.