Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.06.2017 12:52:44
Deli članek:

Tektonski premiki pri Realu? Se obeta še en mega prestop na Otok?

Stanje enega od zvezdnikov Reala že nekaj časa ni najbolj rožnato, po zadnjih pisanjih pa je ugibanj vse manj.

V Madridu se ne glede na končni razplet današnjega finala lige prvakov obetajo tektonski premiki. Moštvo sicer premore ogromno zvezdnikov svetovnega formata, a to nikoli ni dovolj, ko gre za ambicije Florentina Pereza, predsednika kluba. 

In očitno so ravno v teh dneh sklenili, da bodo skušali z Garethom Baleom zaslužiti nekaj denarja in si pridobiti usluge nogometaša, ki je že dlje časa na seznamu želja pri kraljevo belih. Po pisanju številnih španskih in otoških medijev, ki jih navaja Independent, je namreč Valižan edini zvezdnik na listi za odstrel. Zgodba pa je takšna.

Bale bi lahko bil uporabljen v menjavi z zvezdnikom Manchester Uniteda Davidom De Geo, v malhi kraljevo belih pa bi tako ostalo dovolj denarja, da bi se Real lahko okrepil ali s Kylianom Mbappejem ali Edenom Hazardom, ki sta poleg španskega vratarja prioriteti.

Karkoli se bo že zgodilo, odhod odličnega, a v zadnjem času precej poškodovanega in neprepoznavnega Balea, je vse bližje. Še posebej, ker v ozadju na njegovem mestu potrpežljivo čaka Isco, ki je bil v zadnjih mesecih eden najvidnejših predstavnikov belega baleta.