Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.05.2017 15:29:34
Deli članek:

Sergio Ramos bi se rad znebil Griezmanna

Antoine Griezmann, ime, ki se že nekaj časa pojavlja v povezavi s prestopom v Manchester United, je še vedno član Atletica.

To pa je dejstvo, ki 'muči' Sergia Ramosa. Zato se je španski reprezentančni branilec odločil nekoliko pospešiti stvari. Pri Atleticu bodo naredili vse, da zadržijo francoskega napadalca, toda 26-letnik naj bi klubu že sporočil, da želi zamenjati okolje.

Njegova odkupna klavzula znaša sto milijonov evrov, če jo bodo pri Manchestru (ali kdo drug) pripravljeni plačati, potem ne bo ovir, da ne bi prišlo do prestopa. To pa je nekaj, kar bo z velikim navdušenjem pozdravil tudi kapetan Reala Sergio Ramos, ki se želi znebiti Griezmanna. "Če ga bo Manchester vzel, bi to pred začetkom naslednje sezone pomenilo manj težav za nas," je dejal Ramos, in nadaljeval: "Vsak nogometaš mora sprejeti določene odločitve, včasih so težke, včasih ne. Vsak se mora odločiti, kje si želi biti in kje bo zadovoljen. Je odličen napadalec, zato si ga želijo vrhunski klubi. Sam se bo odločil, kaj si želi."

Reuters