Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.05.2017 07:31:02
Deli članek:

Provokator ali mislec? Pique bo med Realovim finalom lige prvakov ... Ne, tega ne boste verjeli! (foto)

Branilec Barcelone vedno zna opozoriti nase, tokrat še toliko bolj.

Medtem ko se madridski Real pripravlja na sobotni veliki finale lige prvakov, eden največjih sovražnikov tega kluba Gerard Piqu počne nekaj povsem drugega. Odpotoval je v Združene države Amerike, kjer bo nadgradil svojo izobrazbo na podoročju poslovnih ved. Nikjer drugje kot na slovitem Harvardu. 

Pique se je na najslavnejši ameriški univerzi in eni najslavnejših na svetu vpisal na magistersko raven tečaja in poslovnih znanosti, komunikacij, športa in zabave; enega najdražjih tečajev te vrste na svetu, ki za štiri dni intenzivnih predavanj stane kar 10 tisoč ameriških dolarjev. 

Z začetkom v sredo tako Shakirino močnejšo polovico čakajo štirje dnevi intenzivnih predavanj na najvišji ravni, zaključni izpit pa bo na sporedu v soboto popoldne po bostonskem času. Jasno, če upoštevamo časvono razliko, ravno v terminu finala lige prvakov, ki ga bosta v Cardiffu odigrala "njegov" Real in Juventus. 

"Kakšna škoda, gotovo bom zamudil tekmo. Nobenih možnosti ni za to, da bi jo spremljal, zamudil pa bom tudi ogromno večino priprav nanjo," je sporočil Pique, ki se je že pomešal med študente na sloviti univerzi. Je vse skupaj naključje? Morda. Provokacija? Morda. Obnašanje v slogu Kalimera? Morda.