Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.05.2017 09:48:19
Deli članek:

Slaviša Stojanović na kraju zločina: Fotografija, ki namiguje, kje bo kariero nadaljeval nekdanji selektor Slovenije?

Nikola Miljković

Kaj bo prihodnost prinesla slovenskemu strokovnjaku Slaviši Stojanoviću?

Slaviša Stojanović je trenutno brez dela, toda poraja se vprašanje: bo kmalu spet v pogonu? V Srbiji v teh dneh spet namigujejo, da bi Ljubljančan po koncu sezone lahko prevzel Crveno zvezdo, čeprav res prave osnove zato menda sploh nimajo. Je pa misli navijačev beograjskega kluba razburila fotografija z zadnje tekme Crvene zvezde. Ta se je na Marakani pomerila z Mladostjo, tekmo s klubom iz Lučanov pa si je ogledal tudi Stojanović.

Po slovesu Miodraga Božovića je nekdanjega evropskega prvaka začasno prevzel Boško Djurovski, ki pa bo trener le do konca sezone. Potem bo uprava pripeljala nekoga drugega, toda ključno je vprašanje, koga. Pred kratkim se je glasno govorilo, da bi lahko na Marakano prišel Matjaž Kek, vendar pa se bolj zdi, da bo Mariborčan ostal na klopi Rijeke. Toda ali bo novi trener Crvene zvezde vseeno Slovenec? Morda …

Pri Crveni zvezdi so s Stojanovićem sicer že nekaj časa na ti. Sedeminštiridesetletnik je bil namreč v sezoni 2013/14 že trener rdeče-belih, z njimi je tedaj osvojil tudi naslov prvaka, prvega za Crveno zvezdo po šestih letih prevlade Partizana.