Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.05.2017 11:15:26
Deli članek:

Claudio Ranieri spet na klopi? Italijanskemu čudodelcu ponudbo poslal klub, pri katerem brani Slovenec

Italijanu Claudiu Ranieriju po slovesu od Leicester Cityja ponudb menda ne manjka.

Zna se zgoditi, da bo slovenski vratar Sašo Fornezzi pri turškem klubu Antalyaspor že v kratkem dobil trenerja zvenečega imena. In strokovnjaka, ki se je nedolgo tega podpisal pod enega največjih čudežev v zgodovini nogometa. V igri za prihod v Antalyo je namreč kar Claudio Ranieri, ki je po slovesu od Leicester Cityja trenutno brez delodajalca.

Ranieri je lisice lani spektakularno popeljal do naslova angleškega prvaka, kar je bila senzacija vseh senzacij, toda po slabih igrah v tej sezoni je pred nekaj meseci dobil nogo. A morda ne bo dolgo brez službe, Turki so mu menda ponudili v finančnem smislu sila mamljivo ponudbo. Na Ranierijev odgovor še čakajo, vendarle pa se zdi, da slednji ni preveč navdušen nad tem, da bi se v nogomet vrnil tik pred koncem sezone.

Da ima Fornezzijev klub kar precej denarja, je že znano. Tako dres škorpijonov recimo nosi sloviti Samuel Eto'o, tam je bil nekaj časa tudi Dejan Lazarević, hkrati so s tem klubom poslovale tudi Domžale, ki so Antalyasporju prodale bosanskega branilca Kenana Horića.

vszi