Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2017 10:12:55
Deli članek:

Tole pa je izjava leta! Navijači Juventusa zaradi nje ostro nad Morato: Kaj govoriš, nehvaležni bebec?

Španski napadalec Reala je močno razbesnel navijače kluba, za katerega je igral prejšnji dve sezoni.

Alvaro Morata pri Realu ni dobil pravega prostora, zato je leta 2014 odšel k Juventusu in tam odigral izjemno uspešni dve sezoni. Postal je ljubljenec navijačev, nizal uspehe, leta 2015 celo zaigral v finalu lige prvakov. No, na poti do tega finala pa je premagal prav "svoj" Real in mu celo zabil gol na stadionu Santiago Bernabeu. 

Nekaj mesecev po vrnitvi v Madrid vse kaže, da bo Morata ponovno zaigral na zaključni tekmi najbolj prestižnega tekmovanja; tokrat seveda za Real, usoda pa je hotela, da očitno ravno proti Juventusu. Pred povratnima tekmama polfinala bi bilo vse drugo senzacija, Morata je zato o morebitnem finalu že odkrito spregovoril. 

In pri tem močno razjezil navijače stare dame. Bolj jih ne bi mogel! "Plačal bi, da ne bi dosegel tistega zadetka Realu. Zaradi njega se počutim kot dolžnik, veliko sem dolžan tako Realu kot stadionu Santiago Bernabeu. Tukaj sem doba, pri Juventusu sem zgolj nabiral izkušnje, nič več," je namreč dejal.

Navijači Juventusa se ne morejo odločiti, zaradi katerega dela te zares ponesrečene izjave so bolj jezni. Zaradi nabiranja izkušenj, dolga ali plačila. Na Španca se je tako vsul plaz obtožb in žaljivk, večina je preklicala vso naklonjenost, ki mu jo je kadarkoli izrekla. In še več od tega.