Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.05.2017 14:26:35
Deli članek:

Konec je ugibanj! Messi se je odločil, kje bo igral!

Barcelona

Če je verjeti španskim oziroma katalonskim medijem, potem ni več dvomov, kje namerava Leo Messi nadaljevati svojo kariero.

Saga niti ni več prava beseda za vse, kar se je dogajalo v zadnjih mesecih glede morebitnega podaljšanja pogodbe med Barcelono in Lionelom Messijem. Če bi snemali nadaljevanko, bi imela več sezon, tako dolgo se je vleklo vse skupaj.

Messi, ki ga je v pogovorih z vodstvom Barce zastopal oče Jorge, se dolgo časa ni odločil in puščal v negotovosti pristaše katalonskega giganta. Vsak dan, teden in mesec, ko dogovora ni bilo, je naraščala bojazen, da se utegne Messi preseliti kam drugam.

Ampak, čeprav se "zadnja sezona nadaljevanke še snema", naj bi zdaj že prišla na dan skrivnost, kakšen bo njen konec. Katalonska dnevnika Mundo Deportivo in Sport sta namreč danes zapisala, da je čakanja konec in da je dogovor sklenjen. "Manjka samo še podpis" je napisala Mundo, "Podaljšanje" pa pravi Sport.

Dejansko naj bi bilo zdaj vse dogovorjeno glede nove pogodbe do leta 2022, Barcelona in Messi naj bi obnovitetv sodelovanja objavila takoj po koncu sezone, podpis pa naj bi sledil pred začetkom prihodnje. Bomo videli, če so novice "s snemanja" prave.