mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

vohunstvo Svet24.si

Aretacija trojice kitajskih vohunov v Nemčiji

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 18.04.2017 18:15:44

Sloviti Gazzetta in Marca: Bajna, 50 milijonska ponudba za Diega Simeoneja

Jan Oblak bi lahko po koncu sezone ostal brez trenerja.

Novico je v javnost spravila slovita italijanska Gazzetta, povzela pa jo je tudi španska Marca. Po poročanju rožnatega športnega časnika je padli milanski velikan Inter pripravil kar 50 milijonov evrov, ki naj bi jih ponujal Argentincu Diegu Simeoneju v zameno za petletno zvestobo. 

O morebitnem odhodu Simeoneja iz Atletica se sicer šušlja že nekaj časa, vendar bi bilo velikansko presenečenje, če bi se karizmatični argentinski strateg preselil v Milano, kajti če bo zares zapustil Madrid, bodo na njegov naslov zagotovo prihajale številne ponudbe klubov, ki so v tem trenutku na precej višji ravni od Interja. 

Simeone je sicer v svoji profesionalni karieri nosil tudi črno-modri dres italijanskega velikana, hkrati je v preteklosti večkrat izjavil, da bi nekoč rad sedel na Interjevo klop, toda vseeno ne gre pričakovati, da se bo to zgodilo že to poletje. 

antonio conte
Antonio Conte
Reuters

Gazzetta še poroča, da naj bi imel Inter v primeru Simeonejeve zavrnitve pripravljen tudi načrt B, ki pa je vsaj tako nerealen kot načrt A. V primeru, da se Argentinec ne bi želel preseliti v Milano, želijo pri Interju na klop pripeljati Antonia Conteja, ki v tej sezoni fantastično vodi nogometaše Chelseaja in jih je pripeljal pred prag naslova državnega prvaka. Tudi Conteju naj bi bil Inter pripravljen plačati 50 milijonov evrov za petletno zvestobo ...

Značke: inter, simeone, conte

Članki iz rubrike