902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 18.04.2017 10:31:04

Razjarjeni vratar svoje moštvo stal zmage (video)

vszi
Petintrideseti krog nizozemskega drugoligaškega prvenstva je zaznamoval vratar Almere Cityja Chiel Kramer. Tik pred koncem srečanja z RKC Waalwijkom je naredil katastrofalno napako in svoje moštvo, ki se bori za napredovanje, stal zmage.

Almere City je v igri za mesta (od drugega do petega), ki vodijo v končnico za napredovanje. Ker dve od teh zasedata mladi ekipi Ajaxa in PSV-ja, bo za dodatno razigravanje zadostovalo tudi sedmo mesto, a so razlike med moštvi zelo majhne, zato je vsaka točka še kako pomembna.

Včeraj je Almere City gostoval pri RKC Waalwijku in do 84. minute se je zdelo, da bo domov odnesel vse tri točke. Toda domačini so takrat izkoristili katastrofalno napako gostujočega vratarja Kramerja in prišli do izenačenja.



Domača zasedba je bila v napadu, ki ga je Kramer z odličnim posredovanjem ustavil. Hrabro se je vrgel v noge domačemu napadalcu, ki je obležal na tleh. Vratar je žogo rešil še preden je ta odšla v gol avt in jo imel v svoji posesti, hkrati pa se je 'ukvarjal' z napadalcem, ki mu je začel nekaj govoriti, ker je bil mnenja, da je ta želel izsiliti enajstmetrovko.

Vse skupaj je pozorno spremljal drugi igralec RKC Waalwijka, ki je pritekel iz ozadja, nepozornemu in razjarjenemu vratarju brez kakršnihkoli težav vzel žogo ter zadel prazno mrežo. S tem je postavil končni rezultat 1:1, Almere City pa je zaradi vratarjeve neumnosti ostal brez dveh izjemno pomembnih točk.

Članki iz rubrike