Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.04.2017 18:05:07
Deli članek:

Alarm v Madridu: Modrić, Bale in Kroos rekli Zidanu, naj Ronalda vrže iz ekipe

Profimedia

Španski mediji so se po remiju madridskega Reala z mestnim tekmecem Atleticom razpisali o tem, da je slačilnica kraljevega kluba popolnoma razklana.

Stanje v Madridu je pred dvema ključnima tednoma sezone, v katerem bo moštvo Zinedina Zidana proti Bayernu odločalo o svoji evropski, proti Barceloni pa o domači prvenstveni usodi, alarmantno. Po poročanju Indexa, ki je povzel španske medije, so Luka Modrić, Toni Kroos in Gareth Bale pred obračunom z Atleticom obiskali Zinedina Zidana in mu svetovali, naj v ekipo ne postavi Cristiana Ronalda, ker da je ta v zadnjem času v katastrofalni formi.

Zidane je svojega prvega zvezdnika poslal na igrišče, ta pa mu je zaupanje skorajda povrnil z zadetkom; sijajnega Jana Oblaka je že premagal, Črnogorca Stefana Savića na golovi črti pač ne.

No, razpoloženja v slačilnici Reala remi ni kaj veliko popravil, kvečjemu ga je še dodatno pokvaril. Po poročanju istega portala se proti Ronaldu naj ne bo obrnila zgolj omenjena trojka, temveč tudi nekateri mlajši igralci. Da je Portugalec »veliki šef« v garderobi menda diši vse manj njegovim soigralcem.